GOLFCLUB REPARATIES EN RE-GRIP SERVICE


Mike is een PGA qualified repairs specialist met meer dan 30 jaar ervaring  in club reparaties.

De golfclubs waar je mee speelt zijn over het algemeen kostbaar en een hele set is al gauw een grote uitgave. Het onderhoud van je clubs is daarom belangrijk om bij te houden. Denk bij het onderhouden niet alleen aan het schoonmaken van je clubs maar ook aan re-grippen, gebroken shafts vervangen, loft & lie check, verlengen of inkorten, etc. Wij hebben geïnvesteerd in een uitgebreide workshop waar we alles kunnen uitvoeren op het gebied van club repairs. Hieronder een overzicht van mijn workshop service.

Re-grip Service

Het ligt er natuurlijk aan hoeveel je speelt en oefent maar door de regel moeten grips ieder seizoen vervangen worden. Bij onze leerlingen zien we nog te vaak gladde grips of grips die niet passen bij de grootte van de handen. Dit kan en heeft vaak negatieve invloed op de controle van je richting van het clubblad op impact. Dus daarmee de richting van de golfbal. Don’t wait too long to change your grips.

De Putter - Grips & Aanpassingen

Voor de putter zijn er ook veel mogelijkheden qua grips. Tegenwoordig zijn dikkere grips erg populair omdat ze ook licht zijn, veel golfers vinden dit prettig omdat ze meer houvast ervaren en met vastere handen kunnen putten. Putter grips variëren van € 15 tot € 55 afhankelijk van het type, merk etc

Reshaft - gebroken shafts, inkorten of verlengen

Het komt nogal wel eens voor dat een shaft breekt. Neem contact op en we bespreken je wensen.

Loft & lie check - Klopt het allemaal nog wel? 

De loft en lie van golfclubs kan veranderen door ze veel te gebruiken. Het is daarom goed om dit eens in het seizoen te laten checken, voornamelijk voor de wedges waar gapping erg belangrijk is voor goede afstandscontrole. Laat je clubs checken zodat je exact weet waar je mee speelt!
 

Tarieven grips en reparaties

Grips vanaf  € 8,- per club inclusief montage. 

  • Bij 12 of meer grips (volle set) krijgt KGC leden standaard 2 grips gratis !
  • Prijzen afhankelijk van aantal, type en maat.
  • Undersize, standaard, midsize, jumbo en extra tapes beschikbaar.

Club inkorten of verlengen – Prijs: € 20 per club (excl. evt. nieuwe grip)

  • Bepalen gewenste lengte en swingweight.
  • Inkorten club (incl. swingweighting).
  • Installeren  nieuwe grip.
Loft and Lie - Prijs €50 per set.
Wij kunnen uw golfclubs met professionele apparatuur aanpassen naar de gewenste loft of lie.